• Fri frakt i Sverige vid köp över 495 kr
  • Leverans inom 1-2 dagar

Välkommen till Dalum Sweden

Under ett friluftsäventyr till Älvdalen föddes idén - en enkel och bärbar stekhäll som kan följa med i alla lägen. Vi på Dalum har alltid älskat att lagat mat ute men saknade en stekhäll som man på ett smidigt sätt kunde ta med sig på turen och även de längre äventyren. 

Dalum Roll Top bag "Brasu"

Välj till Brasu bag om du vill ta med dig din Dalum stekhäll på turen. Dalums väska Brasu har en rullstängningsfunktion, s.k. roll top bag, och väskan är praktisk att bära i handen så att du lätt kan ta med stekhällen på matlagningsturen. Väskan kan även kopplas till en vandringsryggsäck då det finns integrerade öglor fastsydda på väskan för remfästning. 

Dalum Jälda Carry kit

Våra Dalum Jälda Carry kit är det kompletta stekhhällskitet. Jälda kitet innehåller stekhäll + avtagbara ben samt en bärväska i extra slitstark textil och till väskan medföljer avtagbara och justerbara bärremmar där väskan kan bäras som ryggsäck, axelväska eller i handen. Väskan kan även kopplas till en vandringsryggsäck då det finns integrerade öglor fastsydda på väskan för remmar. I kitet ingår även praktiska och avtagbara handtag som gör att du på ett smidigt sätt kan hantera den varma stekhällen vid matlagnigen. I väskan följer det även med ett sittunderlag tillverkad av återanvänd ull från svenska Woolpower.

Det kompletta stekhäll-kitet "Dalum Jälda Carry kit"

Friluftsmat

För att du lättare ska komma igång med matlagningen så har vi tagit fram friluftsmat som är enkel att laga och jättegod på samma gång.

Tillbehör matlagning

För att få ut det mesta av din matlagning utomhus har vi tagit fram tillbehör som underlättar matlagningen utomhus för dig.

Renskinn "Ward"

Vi erbjuder vackra renskinn av högsta kvalitet för utomhusbruk och som är mjuka och fantastiskt värmande runt lägerelden eller hemma. Passar även perfekt som liggunderlag. 

Renskinn av högsta kvalitet för utomhusbruk "Ward"

Kokböcker och recept för stekhäll

För att inspirera dig till den bästa matlagningsupplevelsen tipsar vi även om recept och vi erbjuder även kokböcker för att du enklare ska komma igång med matlagning på din Dalum Stekhäll på bästa sätt.

Vedeldade kök

Förutom våra egna produkter erbjuder vi några andra varumärken som kompletterar våra produkter, allt för att du ska få den bästa upplevelsen på utomhuslagningen och i ditt friluftsliv. Ett varumärke som vi erbjuder är Solo Stove som är ett kompletterande friluftskök som passar perfekt till din Dalums stekhällar. 

"Vedkök till Dalum stekhällar"