• Worldwide shipping

Välkommen till Dalum Sweden

Vi på Dalum Sweden har en stor passion för Älvdalen och Dalarna i stort. Vi drivs av att leva hållbart och ute i vår vackra natur och njuta av friluftsmat tillagad på någon av våra Dalum Stekhällar. Det genomsyras i alla våra produkter i genom våra kurser och evenemang.

Här på Dalum Sweden hittar du allt du behöver i form av Dalum stekhällar. Alla våra stekhällar med väska under modellerna Dalum Jälda Kit och Brasu Kit. På våra sidor får du även mer tips om Produktvård och guider, bland annat så har vi guider kring eldningsteknik för matlagning över öppen eld, allt för att du ska lyckas extra bra med matlagningen utomhus.

Det kompletta stekhäll-kitet "Dalum Jälda Carry kit"

Stekhällskit "Dalum Brasu kit"

För att du lättare ska komma igång med matlagningen så har vi tagit fram friluftsmat som är enkel att laga och jättegod på samma gång. Vi vill att fler ska få uppleva utomhusmatlagning och med vår Pannkaku Pannkaksmix med en flaska sirap så är det lätt att ta sig ut - passar vid alla tillfällen. Till exempel passar den perfekt för familjen som vill få med sig barnen ut i naturen och med Pannkaku  i ryggsäcken brukar barnen vilja följa med. 

För oss är kokkaffet ett givet inslag på våra turer och hos oss kan du beställa Lemmelkaffe, ett otroligt gott mörkrostat kokkaffe med mycket god smak. Lemmelkaffe är även supergott till Dalum Pannkaku! 

För att inspirera dig till den bästa matlagningsupplevelsen tipsar vi även om recept och vi erbjuder även kokböcker för att du enklare ska komma igång med matlagning på din Dalum Stekhäll på bästa sätt.

Du hittar även vackra produkter från Dalarna som våra vackra renskinn från Idre Sameby som är noggrant utvalda och i våra produktvårdsguider och skötselråd lär dig mer om hur du bäst kan ta hand om våra produkter så att du får glädje av våra produkter i många år.

Vi vill inspirera fler att laga mat ute och vi har återkommande kurser och event som du även kan följa och boka på sidan Dalum Experince.

"Renskinn för utomhusbruk"

Förutom våra egna produkter erbjuder vi några andra varumärken som kompletterar våra produkter, allt för att du ska få den bästa upplevelsen på utomhuslagningen och i ditt friluftsliv. Ett varumärke som vi erbjuder är Solo Stove som är ett kompletterande friluftskök som passar perfekt till din Dalums stekhällar. 

"Vedkök till Dalum stekhällar"

Dalum stekhällar passar för alla tillfällen och friluftsaktiviteter och vi hoppas att våra filmer ska inspirera dig till matlagning på stekhäll i den vackra naturen som omger oss. Idén till Dalum föddes i Älvdalen och alla våra produktnamn är på älvdalska språket så  följ med oss och ta del av våra äventyr, du kommer till och med få lära dig lite nya ord på vägen om du vill, så varmt välkommen till oss på Dalum som även är Älvdalsmål för just Dalarna.