index
Dalum Experience

HÄNG MED OSS UT!

Njut av naturen, gemenskapen och den läckra utomhusmåltiden

STUNDER ATT MINNAS

KUNSKAP

MAT ÖVER ELD

Dalum upplevelser och kurser

Vill du uppleva magin i att samlas runt en lägereld och laga mat tillsammans på ett enkelt och behovsanpassat sätt? Då har du kommit rätt!
Under ett äventyr i Älvdalen, Dalarna, föddes idén till företaget Dalum som specialiserar sig på guidade matupplevelser. För att knyta an till Älvdalen och Dalarna är företagets namn Dalum som betyder Dalarna på älvdalska.

Det som gör Dalums upplevelser unika är tillverkningen av våra egna stekhällar som knyter an till Dalarna och traditionella matlagningsmetoder. Våra turer levererar inte bara kulinariska upplevelser utan du får också lära dig nya kunskaper och färdigheter. Hur gör man egentligen gör den bästa elden för utomhusmatlagning? Vad finns det för olika matlagningsmetoder? Och sist men inte minst - få utrymme och tid att slappna av, njuta av naturen, gemenskapen och de läckra maträtterna.

Hit är både företag och privatpersoner välkomna. Häng med på någon av våra kurser och turer eller hör av dig så kan vi skräddarsy just din upplevelse.
Kontakta oss gärna för att få förslag på skräddarsydda och behovsanpassade upplevelser.

Naturen med alla dess smaker är redo och väntar på att upptäckas!

Behov anpassade upplevelser

Kontakta oss för förslag!

Är du en grupp eller företag som vill skapa upplevelser tillsammans och stunder att minnas samtidigt som ni får med er ny kunskap så har du kommit rätt! Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.