index
- Dalum guide -

Skötselråd Väskor till stekhäll

Innan du börjar laga mat på en stekpanna eller Dalum stekhäll behöver du bränna in en stekhäll. Då skapas en yta som ger bra stekegenskaper och en stekhäll som är lätt att rengöra och underhålla. Ju mer du använder din Dalum stekhäll desto bättre kommer den att bli!

Förvaringspåse stekhäll

Skötselråd VÄSKA "JÄLDA"

Följ skötselråden så får du en väska som hålls i gott skick över tid och som du får glädje av i många år. För att rengöra väskan rekommenderas användning av en fiberfri trasa och ljummet vatten. Undvik maskintvätt och torktumling för att undvika skador på materialet. Vid behov kan lädervårdsprodukter användas på väskans läderdetaljer, dock med försiktighet för att undvika att läderfett kommer i kontakt med textilen.

När det gäller impregnering är Jäldaväskan vid levererans impregnerad med en fluorkarbonfri impregnering. Om väskan behöver återimpregneras rekommenderas att välja ett fluorcarbonfritt impregneringsmedel. Vi har ett samarbete med Organotex som vi rekommenderar som impregneringsmedel då det är skonsamt för miljön. Vid återimpregnering se till att läderdetaljerna täcks ordentligt under impregneringsprocessen för att undvika skador.

För rengöring av förvaringspåsen till stekhällen kan den maskintvättas vid behov och sedan lufttorkas, maskintvätt 30-40 C rekommenderas som max och förvaringspåsen bör dock undvikas att torktumlas för att förhindra eventuella skador. Ett användbart tips är att rengöra hällens undersida från sot med papper innan den placeras i innerpåsen för att minska risken för att sot fastnar på steksidan.

När det gäller tillbehör inkluderar Dalum Jälda kit och Dalum Jälda Carry kit ett sittunderlag. Väskan har också utrymme för upp till 5 sittunderlag och dessa kan köpas som tillbehör. I Dalum Jälda Carry kit ingår även bärremmarna som standard, medan de kan köpas som tillbehör om du har ett Dalum Jälda kit.

Slutligen är Jäldaväskan utformad för att vara bekväm att bära och ta med på turer. Den kan bäras i handen, som axelväska eller som ryggsäck. Bärremmarna i Dalum Jälda Carry kit fästs enkelt i väskans öglor för ökad användarvänlighet. Med fyra öglor på väskans bakstycke kan väskan också fästas på andra redskap som vandringsryggsäckar eller kanoter för ökad mångsidighet.

Skötselråd väska "BRASU"

Med skötselråd Dalum väska för väska Brasu får du en väska som hålls i gott skick över tid. För att rengöra väskan rekommenderas användning av en fiberfri trasa och ljummet vatten. Undvik maskintvätt och torktumling för att undvika skador på materialet.