index

Squash Pasta med Miso kantareller

Fettuccini för två

  • 2 vitlöksklyftor
  • 300 gram butternutpumpa
  • 2 tsk misopasta
  • 2 nävar trattkantareller
  • En näve hasselnötter
  • 100 ml havregrädde
  • 1 msk smör
  • en nypa salt
  • en nypa svartpeppar


Så här gör du:

  • Skala och tärna butternutpumpan och vitlöksklyftorna.
  • Häll vatten i en stekpanna.
  • Tillsätt pasta, butternutpumpa, vitlök och en nypa salt.
  • Koka på låg värme tills pastan är al dente och vattnet har absorberats.
  • Lägg trattkantarellerna åt sidan i stekpannan och blanda med misopasta.
  • Tillsätt smör.
  • Blanda svampen och pastan tillsammans.
  • Häll i havregrädden.
  • Avsluta med svartpeppar och hasselnötter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras