index
Recept
  • 5 dl kantareller 
  • 500g färdigkokt gnocchi 
  • 1 paket bacon 
  • 50g smör 
  • 2 vitlöksklyftor 
  • 1/2 gul lök 
  • 1-2 salladslökar 
  • 1 dl vitt vin 
  • 1/2 dl riven parmesan 
  • Några blad basilika  

 

Börja med att steka baconet krispigt och lägg undan till senare. Dela kantarellerna i mindre bitar om de är stora, stek sedan kantarellerna i en del av smöret tills de släppt sin vätska. Tillsätt gul lök och vitlök. Lägg till gnocchi och salladslök  och stek i smör och stek tills gnocchin fått lite färg och krispig yta. Häll över vinet och låt det koka in. Servera med riven parmesan och basilika.  

Se video på receptet, klicka här

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published