index
- Dalum guide -

Att rengöra en stekhäll

Våra tips att rengöra en stekhäll hjälper dig att hålla din stekhäll i gott skick över lång tid. Dalum stekhällar är utformade för att erbjuda både användarvänlighet och långvarig prestanda. Den speciellt utformade stekytan är ett utmärkt exempel på detta. Genom noggrant utformning och materialval har vi skapat en yta som motstår att maten fastnar under tillagningen och som är enkel att rengöra efteråt.

Stekytan är tillverkad av 100% kolstål utan några beläggningar som kan förstöras över tid. Detta gör att stekhällen kan behålla sin kvalitet och funktionalitet under många år av användning. Dess robusta konstruktion gör det möjligt att använda stekspadar och andra matlagningsverktyg utan att oroa sig för att skada ytan.

Den rena och enkla designen av Dalum stekhällar innebär också att de är lätta att sköta om. Efter användning är det bara att torka av ytan med en trasa eller svamp för att få den ren. Vid behov kan du använda en mild tvållösning för att ta bort envisa fläckar.

Med Dalum stekhällar kan du njuta av en smidig och bekymmersfri matlagning både utomhus och inomhus. Oavsett om det är på campingturen, i trädgården eller vid lägerelden, kommer din Dalum stekhäll att vara din pålitliga följeslagare för god matlagning och minnesvärda stunder med nära och kära. Med dess hållbara konstruktion och användarvänliga design är det en investering som du kommer att njuta av under lång tid framöver.

Att rengöra en stekhäll

STEG-FÖR-STEG GUIDE

1. Häll lite vatten på stekytan på den varma stekhällen och låt stå nån minut
2. Rengör stekhällens yta med hjälp av en diskborste eller Dalum stekhällsrengöraren Stolbolln
3. Torka av med papper
4. Klart!

Rengöringsboll Stǫlbolln

Kontakta oss gärna